Když chcete grilování povýšit na zážitek, který spojuje syté chutě s jednoduchou přípravou, sáhněte po této kombinaci. Je sestavená tak, aby vás zavedla přímo na Krétu – a to skrze pepř, bylinky, kvalitní maso i výjimečné přísady.
🥩 Základem jsou klobásky z Rethymnu, které nabízíme jak ve verzi od Lampakise (320g), tak i ve variantě s divokou čekankou od Manousose (160g). Jsou šťavnaté, jemně okořeněné a ideální na rozpálený rošt.
🧀 Doplňuje je sýr Graviera se čtyřmi druhy pepřů z Rethymnu (270g), který dodá každému soustu elegantní štiplavost a plnou chuť.
🫒 Pro odlehčení jsou tu polosušené olivy v olivovém oleji 250g Mousteraki, ideální jen tak na zobání nebo jako doprovod k masu.
🥗 Co rozhodně překvapí, je octový dresing s petimezi a tymiánovým medem 250ml Zoumberakis – lahodně sladkokyselý doplněk, který vynikne na grilované zelenině i jako marináda.
🌿 Celkový dojem podpoří klasické oregáno 30g Margareta, které voní jako řecké léto, a extra panenský olivový olej 250ml Vafis, který doladí jakýkoli salát či hotové jídlo.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.